FILOSOFI

Thai Montra Massage er mer enn et sted hvor du fortjener den autentiske thailandske terapien infused med de gamle terapeutiske tradisjonene i den thailandske kulturen. Vår internasjonale standard for service leveres med toppkvalitet og dyktighet, samtidig som vi legger stor vekt på bevaring og markedsføring av urter og råd i en avslappende setting. Samlet sett gir denne fantastiske kombinasjonen deg en all-inclusive og komplett opplevelse av ingredienser som ris, sitrongress, gurkemeie og blomster som har blitt brukt av thailandske folk i århundrer for å nærme og forynge kroppen i stil.

THAI TRADISJONELL OG ALTERNATIV MEDISIN

 Tradisjonell thailandsk massasje har sin egen enhet. Hovedformålet med Thai Montra Massasje er å lette tetthet og stivhet, og også noen ganger for å herde de indre organene som mage, tarm, livmor og prostata. Mer alvorlige problemer kan herdes med en kombinasjon av Thai Montra Massasje og urtemedisin der du kan helbrede på Thai Montra Massasje av en terapeut som er dyktig i Thai Traditional Medicine.

 

Disse forskjellige teknikkene brukes til å helbrede forskjellige problemer. Våre terapeuter demonstrerer riktig oppførsel og sitter hensiktsmessig ved siden av deg. Behandlingen kan startes med hvilken del av kroppen du opplever komplikasjoner. Det er ikke noe riktig mønster i tradisjonell thailandsk stil, og varigheten av behandlingen varierer, avhengig av alvorlighetsgraden av komplikasjonene. Noen ganger varer det til du føler deg bedre. Thai Montra Massasje en fokal massasje stil kan betraktes som en verdifull tradisjonell Thai massasje. Hvis vi kan utvikle praktiske måter å holde, spre og fremme thailandsk massasje til alle i og utenfor Norge, vil denne kunnskapen være hos oss for alltid.