Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside for å gi deg relevant informasjon og innhold når du er i kontakt med oss som kunde, besøkende på våre nettsider, mottaker av nyhetsbrev og/eller ønsker tilbud eller informasjon om våre tjenester.

Vi ønsker også å samle statistiske opplysninger om antall besøkende på våre nettsider for å evaluere effekten av vårt innhold, vår kommunikasjon og annonsering.

Ved hjelp av informasjonskapsler kan vi også samle inn informasjon for å rette annonser og innhold mot bestemte brukere for å treffe en relevant målgruppe.

Du kan avvise bruken av informasjonskapsler på maskinen din ved å justere innstillingene i nettleseren din. De fleste nettlesere aksepterer automatisk lagring av informasjonskapsler. Derimot kan du ved å endre i enhetens eller nettleserens innstillinger velge å avvise lagring av slik kapsler, eller kreve samtykke før lagring av ny informasjonskapsel.

Innstillingen er å forstå som at du samtykker dersom du uttrykker aksept for bruk av informasjonskapsler. Dette gjelder også dersom nettleseren er forhåndsinnstilt for aksept.

 

Følgende systemer kan plassere cookies på din enhet når du bruker våre nettsider:

Google Analytics:
Brukes til å spore brukere over flere sidevisninger i forbindelse med webanalyse.
Et vanlig analyseverktøy